Vajad uut riiulit? Siin on 5 ilusat näidet.

Vineer on ideaalne materjal, millest koju midagi huvitavat ja omanäolist meisterdada! Kui on soov taas mingi põnev projekt ette võtta, siis varu endale mõned päevad aega ja ammuta käesolevast artiklist ideid. 

Lihtne ja ilus eraldiseisev riiul

Kui oled kahevahel kas tellida Ikeast mõni riiul või teha hoopis ise stiilne eraldiseisev riiul, siis see idee on mõeldud just sulle! Selline riiul on väga lihtne, odav ja väga väheste vahenditega ise tehtav. Riiul võimaldab innovatiivsust ja muutlikku elustiili, võtab vähe ruumi ja muudab iga toa hetkega isikupäraseks. Lisaks saad selle valmistada just sinule sobivate mõõtude ja riiulivahedega. Vineeri võid töödelda kas laki või peitsiga, mida on saadaval väga erinevates värvitoonides. Aga hoopis viimistlemata vineer on hetkel tõusev trend.

Seinariiul kui kaunistus

Veel lihtsamate vahenditega tehtav projekt on seinale riputatav riiul.  Sul läheb vaja paari konksu, riputamiseks nahkpaela ning ilusat vineertarhvlit. Selle riiuli puhul on kerge mängida erinevate kõrgustega. Riiulit saab ajapikku vastavalt vajadusele kõrgemale või madalamale riputada. Ajapikku võid värskendamise eesmärgil nahkribad vahetada näiteks nööri vastu. Samuti võid riiulit toonida või värvida vastavalt tujule.  Riiulile saad asetada oma lemmikumad iluesemed aga ka riiul ise on juba väärt disainielement sinu toas.

Pulktahvel kui riiul

Sellisest multifunktsionaalsest tahvelriiulist oleme juba ennegi kirjutanud. Augud annavad võimaluse tõsta riiuleid ja nagisid ümber vastavalt toale ja ruumi paigutusele ning samuti vastavalt esemetele, mida riiulisse panna tahaksid. Organiseerijate unistus! Nõuab natuke rohkem tööd, aga vaev tasub end ära, sest erinevatel eluperioodidel võib seda erinevalt organiseerida ja ei pea uue riiuli peale niipea mõtlema.

Kastidest valmistatud riiul

Ole loominguline ja valmista kastidest ise riiul. Vineerist kastid võid valmistada erineva kujuga – rombid, ruudud, ristkülikud või heksagonid. Saad neid omavahel kas kokku panna või eraldiseisvalt seina panna. Kaste võib ka maast laeni üksteise otsa laduda. Sel juhul peab neid kindlasti omavahel ka veidi kinnitama. Mänguruumi on küllaga sellise riiuli puhul. Lisaks saad kasti sisemusi värvida või  lausa mängida erinevate toonide kombinatsioonidega. Et veel põnevamaks ja värviküllasemaks tuba muuta, siis võid mõne kasti tahaseina ka mõne ilusa tapeedi kleepida. 

Redelriiul

Väga universaalne riiul, mida saab vastavalt vajadusele ja mõnele lisadetailile kasutada erinevates tubades. Näiteks vannitoas saab riiulit kasutada rätikute hoidjana ja metallist võrekorvi lisamisel saab ka trendikalt tualettpaberirulle hoiustada. Elutuppa sobib selline riiul samuti hästi. Mõne riiuli võib isegi pulgaga asendada, et sinna mõnusalt pleed peale visata ja riiulitele saab asetada nii raamatuid kui ka potililli. Redeleriiul on ideaalne riiul ka magamistuppa öökapi asemel väikeste nipsasjade hoiustamiseks ja näiteks trendika lambi või -juhtme eksponeerimiseks.


Foto: 
http://www.desiretoinspire.net/blog/2016/6/3/edgy-by-honky.html

Viimased postitused

PAIGALDUSNIPID! Paneelid seina liistudeta?

Meilt küsitakse tihti kuidas seina või lakke paigaldatud paneelide nurgad viimistleda ja milliseid liiste kasutada ...

5 ideed: vineer rõdul või terrassil

Kalendri järgi on kevad käes ja lumi on loodetavasti jäädavalt selleks aastaks läinud ...

Vineerist maja - 3 kasutust madala kvaliteediga vineerile

Otsid sobivat materjali mustaks põrandaks või katusealuste väljaehitamiseks? Vineer on tänuväärt materjal, mida saab kasutada nii kodu sisustades kui ka ehitades - see on vastupidav ning ei pelga niiskust ...

Sel aastal vineerist jõulupuu!

Kas Sind häirivad ka kuuse küljest kukkuvad okkad varba all või väikeste elusate puude toomine metsas, et need siis kahe nädala pärast ära visata? Muidugi on olemas ka pottides kuused, aga kui paljudel teist need ka kasvama on pandud või üldse kasvama läinud? Meie pakume teile järgmisi huvitavaid vineerist valmistatud taaskasutatavate jõulupuude ideid, mille valmistamisega saab pea igaüks hakkama ...

Liitu uudiskirjaga

Sellel veebilehel kasutatakse kasutajamugavuse suurendamise ja toimimise parandamise eesmärgil “küpsiseid”, rohkem saate lugeda selle kohta “küpsiste poliitikast”, tutvuge ka “Andmekaitsereeglitega”.