Kevadpühadega seoses oleme 1.mail suletud.
Oleme taas avatud 2.mail tavapäraselt.
Rõõmsat kevadpüha!

Blog jaanuar 2015

Tallinn Craftory kogemus: eksponentpind peab eristuma

Taaskord on hoogu võtmas kevadise messihooaja ettevalmistus ja ettevõtetel tuleb mõelda, kuidas enda tooteid või teenuseid kõige paremini eksponeerida. Siinjuures soovib Vineerimaailm appi tulla. Vineeri vastupidavus ning puidu naturaalne pind ise võib olla osa disainist. 

Loe edasi »

Kulumis- ja libisemiskindel vineer Riga Heksa Plus

Transporditööstuses ja tootmisettevõtete seas on väga populaarne Riga Heksa Plus vineer. Tegemist on niiskuskindla vineeriga, mille muudab ilmastiku- ja veekindlaks mõlemalt küljelt kattev fenoolkiht või UV-kindel kile.

Loe edasi »

Kohtumiseni Kinnisvarakonverentsil!

Vineerimaailm on põhjaliku ekspositsiooniga väljas Äripäeva Kinnisvarakonverentsil 18. veebruaril. Näitame ja räägime nendest toodetest, mis on populaarsemad siseviimistlustööde ja renoveerimisprojektide puhul.

Loe edasi »

Efektse lõikeservaga vineerist aknalauad ja lihtsasti paigaldatavad seina- ning laepaneelid

Vineerimaailm pakub niiskuskindlast kasevineerist toodetud aknalaudu ja seina- ning laepaneele, mida on võimalik tellida viimistletuna või ilma. Eritellimusena on võimalik paneele graveerida või perforeerida. 

Loe edasi »

Erakordselt soodne pakkumine C/C vineerile

Alates 1. veebruarist saame teile pakkuda C/C vineeri, mida tavaliselt meie laos ei leidu. C/C märgis tähendab, et tegemist on lihvimata kasevineeriga, millel on lubatud pinnapraod, oksakohad ja ka välja kukkunud oksad.

Loe edasi »

Liitu uudiskirjaga

Sellel veebilehel kasutatakse kasutajamugavuse suurendamise ja toimimise parandamise eesmärgil “küpsiseid”, rohkem saate lugeda selle kohta “küpsiste poliitikast”, tutvuge ka “Andmekaitsereeglitega”.