Blog oktoober 2015

VIDEO: Kuidas valmistada painutatud vineerist detaile kodus?

Tihti oleks kodus mõne mööblitüki ehitamisel vaja valmistada detaile painutatud vineerist. Leidsime õpetliku video, mis näitab, kuidas meisterdada toolijalgu 3-kihilisest vineerist. 

Loe edasi »

Ajatu kink – vineerist kiikhobune

Vineerist kiikhobu on püsiva väärtusega kink, mis on pärandatav ka järgmistele põlvedele. Kiikobune on mõeldud lastele alates esimesest eluaastast. Hobune on valmistatud painutatud kasevineerist ja viimistletud lastesõbraliku lakiga. 

Loe edasi »

KASULIK TEADA: Vineer ja formaldehüüdi heide

Valik Vineerimaailmas müüdavast vineerist vastab karmimate piirangutega formaldehüüdi heidet reguleerivale standardile kui Eestis ja Euroopas levinud E1 emissiooni standard. 

Loe edasi »

Mis juhtub vineeriga välistingimustes?

Meie Vineerimaailmas arvame, et vineeri tasub välistingimustes kasutada juhul, kui on oluline materjali vastupidavus, mitte niivõrd välimus. Kuivõrd filmikiht tuhmub ning seetõttu ei säilita oma esialgset kirgast esteetilist välimust, siis on veekindel vineer sobilik kasutamiseks erinevate peenraääriste, korvpalliväljakute või kõnniteede ehitamisel.

Loe edasi »

Tootmisjäägid kasutusse

Vineerimaailma laos on saadaval erineva mõõdu ja paksusega kasevineerist tükid. Tavaliselt toimub müük ainult tahvlite kaupa, mida väiksemate tööde teostamiseks on ilmselgelt liiga palju. Kui vajate veidi materjali riiulite ehitamiseks, lillepottide valmistamiseks või hoopis rakiste ehitamiseks, siis võib meie juurest leida just õiges mõõdus vineeritüki. Saadaval on nii vee- kui ka niiskuskindlad vineeritükid. 

Loe edasi »

Liitu uudiskirjaga

Sellel veebilehel kasutatakse kasutajamugavuse suurendamise ja toimimise parandamise eesmärgil “küpsiseid”, rohkem saate lugeda selle kohta “küpsiste poliitikast”, tutvuge ka “Andmekaitsereeglitega”.