Blog juuni 2017

Silmapaistvad lauad, mida ise vineerist valmistada

Vineeri abil on võimalik enda kodu või kontor väga kiirelt ja lihtsate vahenditega modernseks muuta ning tegu ikkagi mujal maailmas juba väga popi materjaliga. Vineer on suurepärane materjal mitmekülgsete  kujundusideede teostamiseks. Vineerimaailma laos on saadaval erineva mõõduga kasevineerist tükke, mida saad suurepäraselt oma meisterdamisprojektideks kasutada.

Loe edasi »

Vineeriga abiruumid korda

Kui sinu abiruumi sisenemine on raskendatud eesseisvate kastide ja muude abiruumi vajavate asjadega, siis on sul hea võimalus, meie vineeritükkide ja tootmisjääkide laost otsida just sulle vajaminev matejal ja valmistada ise riiulid.

Loe edasi »

5 ilusat vineerist treppi

Vineer on mitmekülgne materjal ja sobilik kasutamiseks ka ilmastikukindlust nõudvas keskkonnas nagu aed. Soojad ilmad on ammu viinud juba sammud aeda, et hakata planeerima uut hoaega ja värskendada nii lillepeenraid, kasvuhooneid, kuure kui ka garaaže.

Loe edasi »

Liitu uudiskirjaga

Sellel veebilehel kasutatakse kasutajamugavuse suurendamise ja toimimise parandamise eesmärgil “küpsiseid”, rohkem saate lugeda selle kohta “küpsiste poliitikast”, tutvuge ka “Andmekaitsereeglitega”.