Blog november 2017

Veel saadaval soodushinnaga II sordi seina- ja laepaneele!

Pakume Vineerimaailmas soodushinnaga punn-soonega viimistlemata II sordi STORM seina- või laepaneele mõõduga 1200x600mm ja 2480x290mm.

Loe edasi »

Vineerist voodipeatsid

Kui sinu magamistuba vajab värskendust, siis annab voodipeatsi meisterdamine kindlasti toale uue hingamise ja väljanägemise kerge vaevaga. Üldiselt on voodipeatsid valmistatud vineerist või puidust, kuid reeglina alati peidetud erinevate vatiinide, poroloonide ja kangaste või värvikihi alla. Kui sooviksid tuba isikupärasemaks muuta, siis ära peida vineeri kordumatut mustrit ja naudi puidu soojust toas. Siin on sulle mõned ideed kokku korjatud.

Loe edasi »

KASULIK TEADA: Melamiin vs kõrgsurvelaminaat

Visuaalselt nähtavatel pindadel kasutatakse tihti kattega vineeri, sest neid on lihtne puhastada ja hooldada. Kõige levinumaks näiteks mööblitööstuses on melamiinkattega vineer, millele suhteliselt sarnane on kõrgsurvelaminaadiga kaetud vineer

Loe edasi »

Pakkumine liimpuitkilpidele

Pakume Vineerimaailmas hea hinnaga erinevas mõõdus männipuidust liimpuitkilpe.

Loe edasi »

Liitu uudiskirjaga

Sellel veebilehel kasutatakse kasutajamugavuse suurendamise ja toimimise parandamise eesmärgil “küpsiseid”, rohkem saate lugeda selle kohta “küpsiste poliitikast”, tutvuge ka “Andmekaitsereeglitega”.