Kingiideed Vineerimaailmast

Vineerimaailmast saad kingi soetada nii kõige pisematele kui ka juba edasijõudnud meisterdajatele.

Miks mitte kinkida lapsele jõuludeks midagi sellist, mis on pärandatav ka järgmistele põlvedele. Vineerist kiikhobune on ajatu ning põhjamaiselt minimalistliku väljanägemisega, mis sobib pea iga kodu kaunistama ja lastele rõõmu valmistama. 

Kiikhobune on mõeldud lastele alates esimesest eluaastast. Hobune on valmistatud painutatud kasevineerist ja viimistletud lastesõbraliku lakiga. Kiikhobust on võimalik valida kolme erineva mudeli vahel: Classic, Ojars ja Soft head. Vaata kiikhobuseid lähemalt SIIN.

vineerist kiikhobune
Vineerist kiikhobused: Ojars, Classic, Soft head

Teine väga praktiline kingitus sobib nii meestele kui ka naistele. Vineerimaailm pakub asjalikku kinkekaarti väärtuses 25 ja 50 eurot. Kui peres leidub mõni meisterdaja, kelle hobiks on puidutöö või mööbli ehitamine, siis ta saab endale kingiks valida endale sobivat kvaliteetset materjali või kasutada meie saeteenust. 

Kinkekaardid ja kiikhobused on saadaval meie Jälgimäe kontoris.

PANE TÄHELE! Oleme 22-31 detsember kollektiivsel puhkusel.

vineerimaailma kinkekaart
Kinkekaardid väärtuses 25€ ja 50€

Viimased postitused

Uus Multigrey kate RIGA Heksa Plus ja RIGA Tex toodetele

Latvijas Finieris on välja töötanud uue Multigrey melamiinkatte RIGA Heksa Plus ja RIGA Tex toodetele ...

RIGA ECOlogical – uus keskkonnasõbralikum liim ligniini baasil

Latvijas Finieris on oma tuntud RIGA kasevineeri jaoks välja töötanud uue keskkonnasõbraliku liimi RIGA ECOlogical,  mille puhul traditsioonilise fossiilfenooli asemel kasutatakse olulisel määral biopõhist ligniini ...

ERIPAKKUMINE: Testime uue mõõduga Wild Tile paneele

Meilt küsitakse tihti kuidas seina või lakke paigaldatud paneelide nurgad viimistleda ja milliseid liiste kasutada ...

Taas müügil puitbrikett!

Pakume Vineerimaailmas heledat kandilist kasepuust pressitud puitbriketti, mis on väga eeskujuliku kütteväärtuse ja minimaalse tuhajäägiga ...

Liitu uudiskirjaga

Sellel veebilehel kasutatakse kasutajamugavuse suurendamise ja toimimise parandamise eesmärgil “küpsiseid”, rohkem saate lugeda selle kohta “küpsiste poliitikast”, tutvuge ka “Andmekaitsereeglitega”.