VIDEO: Kuidas Nordic seina- ja laepaneele paigaldada?

Kui olete varem meie blogi lugenud, siis põhiliseks paneelide eeliseks väidame alati välja, et neid on väga lihtne paigaldada. Olgem ausad, kes siis väidaks oma toote kohta midagi kehvemat? Et mitte jätta seda lubadust odavaks müügijutuks, filmisime üles kogu protsessi. Filmistaariks on meie tisler Rauni.

Mõned olulised tähelepanekud:

  • Seina mõõdud olid 2800 x 2420mm ehk 6,8 m2 –  juhuks kui on soov arvutada paigaldamisele kuluvat aega. Oluline on ka mõista, et kõige rohkem võtab aega paneelide lõikamine ja äärmiste tükkide kinnitamine – mida suurema pindalaga sein, seda väiksem paigaldusele kuluv aeg.
  • Klambripüssiga paneelide kinnitamine säästab aega kuni 40%.
  • Kuigi videos paigaldatakse 1200 x 600mm paneelid horisontaalsele roovitusele, siis piisab ka standardsest 600mm sammuga vertikaalsest seinakarkassist.
  • Paneele saab edukalt paigaldada ka üksi!

Detailsemat infot saate lugeda seina- ja laepaneelide paigaldusjuhendist!

Viimased postitused

Uus Multigrey kate RIGA Heksa Plus ja RIGA Tex toodetele

Latvijas Finieris on välja töötanud uue Multigrey melamiinkatte RIGA Heksa Plus ja RIGA Tex toodetele ...

RIGA ECOlogical – uus keskkonnasõbralikum liim ligniini baasil

Latvijas Finieris on oma tuntud RIGA kasevineeri jaoks välja töötanud uue keskkonnasõbraliku liimi RIGA ECOlogical,  mille puhul traditsioonilise fossiilfenooli asemel kasutatakse olulisel määral biopõhist ligniini ...

ERIPAKKUMINE: Testime uue mõõduga Wild Tile paneele

Meilt küsitakse tihti kuidas seina või lakke paigaldatud paneelide nurgad viimistleda ja milliseid liiste kasutada ...

Taas müügil puitbrikett!

Pakume Vineerimaailmas heledat kandilist kasepuust pressitud puitbriketti, mis on väga eeskujuliku kütteväärtuse ja minimaalse tuhajäägiga ...

Liitu uudiskirjaga

Sellel veebilehel kasutatakse kasutajamugavuse suurendamise ja toimimise parandamise eesmärgil “küpsiseid”, rohkem saate lugeda selle kohta “küpsiste poliitikast”, tutvuge ka “Andmekaitsereeglitega”.