Blog juuni 2015

Kõik tootmisjäägid kuni -50%

Juulikuus pakume oma klientidele võimalust soetada tootmisjääke kuni 50% soodsamalt. Suvine periood, millal vaba aega on rohkem, soosib uute projektide ette võtmist. Suuremõõduliste vineertahvlite asemel on soodsam ja optimaalsem võtta kasutusele vineeritükid, mida on lihtne transportida. Pärast projekti valmimist on ka endal kodus vähem jääke, millele on alati keeruline kohta leida.  

Loe edasi »

Tootmine kollektiivpuhkusel 11.07-3.08

Vineerimaailmas on traditsiooniks saanud tootmisosakonna suvine kollektiivpuhkus, mis sellel aasta kestab 11. juulist 3. augustini. Vaatamata asjaolule, et tootmist sellel perioodil ei toimu, siis standardtoodete – seinapaneelid ja aknalauad – pakkumisi koostame ka puhkuse ajal. Samuti on võimalik osta viimistlemata seinapaneele. Kõikidele puhkuse ajal laekunud päringutele vastame esimesel võimalusel  augusti alguses.  

Vineeri müük ja materjali saagimine jätkub tavapäraselt kogu suve vältel.

Loe edasi »

"Akvarellitud" vineer – 9 efektselt värvikat näidet

Vineer on enim kasutatud naturaalse või kergelt valgeks peitsituna. Siiski tõestas eelmises uudiskirjas tutvustatud MäuMäu mängutoa mööbel, et vineeri omapära ja puidumuster tuleb mõnel juhul isegi paremini esile, kui vineer on peitsitud erksat tooni. Tegime valiku efektsetest näidetest, mis on meile kõige enam silma jäänud.

Loe edasi »

5 DIY vineerist tooli projekti

Suvine puhkus on kõige parem aeg, et võtta ette üks puidutöö projekt. Kuivõrd toole on tihti majapidamises puudu, siis tegime valiku huvitavatest projektidest, mida oleks võimalik teostada kodustes tingimustes. Lisaks on võimalik tutvuda tehnikaga, mis aitab painutada sirget vineertahvlit.

Loe edasi »

Liitu uudiskirjaga

Sellel veebilehel kasutatakse kasutajamugavuse suurendamise ja toimimise parandamise eesmärgil “küpsiseid”, rohkem saate lugeda selle kohta “küpsiste poliitikast”, tutvuge ka “Andmekaitsereeglitega”.