Blog märts 2015

Tükike ajalugu -Kas ringkoorimismasin spooni tootmiseks leiutati Eestis?

Pilt pärineb https://terryroz.wordpress.com/wood/plywood/

Vineeri tootmiseks on vajalik ringkoorimismasin. On täiesti võimalik, et vineeri valmistamise ühe võtte - vineeripaku koorimise - on välja mõelnud Tallinna tislermeistrid. Väidet kinnitavad Tallinna Ülikooli dokumendihalduse õppetooli dotsendi Liivi Aarma poolt kogutud arhiivimaterjalid

Loe edasi »

Vineerimaailm sisustusmessil INTERJÖÖR

Vineerimaailm sisustusmessil INTERJÖÖR 2015 24.-26. aprill

Loe edasi »

Riga HPL - ideaalne vineer mööblitööstusele

Riga HPL on ühelt või kahelt poolt HPL'iga (kõrgsurvelaminaadiga) kaetud kasevineer. Teise poole saab katta tasakaalupaberiga.

HPL on dekoratiivne kõrgsurvelaminaat. HPL'i valmistatakse, nagu nimestki võib aimata, kõrge surve ja temperatuuri juures jõupaberi kihtidest, mis on immutatud fenoolvaiguga (südamik) ning dekoratiivse melamiiniga (pealiskiht). 

Loe edasi »

Riga Poliform - vineer betoonivalutöödeks

Riga Poliform on mõlemalt poolt erilise komposiitmaterjaliga kaetud kasevineer (Riga Ply). Standardvärviks on hall, pind võib olla läikiv või matt. 

Loe edasi »

Sisekujunduselemendid graveeringuga isikupäraseks

Vineerimaailmast on võimalik tellida erineva mustriga köögimööbliuksi või seinapaneele. CNC pink võimaldab meil muuta lihtsad pinnad atraktiivsemaks. Piisab ainult ühest graveeringuga uksest köögis või paarist paneelist 10 ruutmeetrisel seinal, et luua sootuks teistsuguse ilmega interjöör. 

Loe edasi »

5 nippi, kuidas korrastada aed vineeri abiga

Vineer on mitmekülgne materjal ja sobilik kasutamiseks ka ilmastikukindlust nõudvas keskkonnas nagu aed. Selleks, et hoida kokku planeerimisele kuluvat aega, oleme omalt poolt teinud väikese valiku, kuidas võiks vineer olla abiks aia korrastamisel.

Loe edasi »

Liitu uudiskirjaga

Sellel veebilehel kasutatakse kasutajamugavuse suurendamise ja toimimise parandamise eesmärgil “küpsiseid”, rohkem saate lugeda selle kohta “küpsiste poliitikast”, tutvuge ka “Andmekaitsereeglitega”.