Blog veebruar 2017

9 näpunäidet õige vineeri valimiseks

Vineeri abil on võimalik oma kodu ehitus- või kujundusideede teostamiseks leida mitmekülgselt head lahendused. Kuna sobiva vineeri valimine ei tundu alguses võib-olla just kõige lihtsam ülesanne, toome siinkohal ära olulisemad punktid, millele tähelepanu pöörata.  

Loe edasi »

Soodushind interjööri vineerile!

Pakume Vineerimaailmas 17. märtsini soodushinnaga C/C interjööri vineeri mõõduga 15x1525x1525mm.

Loe edasi »

KASULIK TEADA: Treispoon vs höövelspoon / tangentsiaalne vs radiaalne spoon

Spoon on õhuke puidukiht, mille omavahelisel liimimisel on võimalik toota näiteks vineeri. Samuti kasutatakse spooni dekoratiivsel eesmärgil näiteks mööbli detailide katmiseks, et toormaterjali säästes jätta eksklusiivne mulje. Spooni on üldjoontes võimalik jagada kahte suurde kategooriasse: trei- ja höövelspoon.

Loe edasi »

Filmivineer ei ole ainult tumepruun!

Kuigi tööstuses pole tihti filmivineeri toon oluline ja eelkõige vaadatakse, kas pinnakate on sile või kare, siis meie valikus on lisaks laialt levinud tumepruunile vineerile ka erksamaid toone. Värviline filmivineer võib olla sobilik kasutamiseks just esteetilistel kaalutlustel, et tuua elamisse värvi sealjuures kasutades ära vineeri stabiilsust ja tugevust.

Loe edasi »

Eestlane ehitas vineerist 3D printeri

3D printerite turul on praegusel ajal palju masinaid, mis on ehitatud odavamapoolsest õhukesest plastist. Kuigi need masinad võivad paista pealtnäha üsna korralikud, võib tekkida probleeme, kui asi jõuab toodete trükkimiseni. Õhukene plast materjalina ei toeta tihtipeale komponente piisavalt ja see mõjutab otseselt trükitavate objektide kvaliteeti. Teisalt võivad lehtmetallist ja ka muud metallosad olla väga kallid hankida. Siit tulenebki dilemma nende ettevõtlike inimeste jaoks, kellel on soov luua uusi ja paremaid 3D printereid.

Loe edasi »

Liitu uudiskirjaga

Sellel veebilehel kasutatakse kasutajamugavuse suurendamise ja toimimise parandamise eesmärgil “küpsiseid”, rohkem saate lugeda selle kohta “küpsiste poliitikast”, tutvuge ka “Andmekaitsereeglitega”.